söndag 29 mars 2015

Header

Just nu har det varit lugnt på pysselfronten. Jag fick böckerna tillslut och jag haft fullt upp med att läsa dem. Tyvärr har jag läst ut dem redan, men bokhyllan är full med böcker som väntar på att återses igen, så det ordnar sig nog:) 
Men lit epyssel har det blivit idag. Syster min har startat en ny blogg http://mylittlexstitchnook.blogspot.se som kommer att vara en engelsk blogg om kors stygn. Hon saknade en header till bloggen, så jag hjälpte henne att fixa en. 


Bilderna är några av de korsstygns motiv hon har broderat. Ett otroligt jobb! När jag ändå höll på passade jag på att göra en ny header till hennes vanliga blogg. Hon har känt ett tag att hon ville uppdatera den, men "såg" inte riktigt hur det skulle kunna se ut.


Hon blev jättenöjd med båda två, så det var ju kul! Och vi har pratat i telefonen flera timmar idag om allt möjligt, villket är jättetrevligt!

måndag 9 mars 2015

Dark Witch

Eftersom jag har blivit ovän med mitt knä så har jag ju lite extra tid till förfogande som jag lär göra något med. Just nu ligger pysselsuget på sparlåga, jag brukar ha perioder då suget inte är så starkt, men istället är suget efter att läsa större! Jag väntar på att det ska dyka upp några hett efterlängtade böcker i brevlådan. Dels boken "Shadow Spell" som är bok två i en triologi om kusinerna O'Dwyer...


... och tredje boken "Blood Magick".


Hemma har jag redan boken "Dark Witch" som jag fick av syster min för kanske 2 år sedan.


Då när jag läste den hade de andra böckerna inte givits ut än, men nu är de snart i min ägo! Så nu ska jag läsa om min bok så jag direkt kan hugga in på nästa bok när den kommer!

Utgivaren av boken är "Berkley Books" och de har gjort en bok som andas mystik och magi. Bokens omslag är i ett strävt papper med vissa delar i blank relief.


Sedan är sidorna avrivna istället för skurna villket ger boken en aldeles speciell känsla och utseende.


Den har också invik på fram och baksidan, snyggt, lyxigt och praktiskt.

 
Allt detta gör att man inte bara läser boken utan den ger en också en annan känsla att hålla i och läsa.

Små saker kan göra stor skillnad!

Nä, nu ska bege mig iväg till Irland, syns sen!

The Best of Me

Jaha, så finner jag mig hemma från jobbet igen med ett knä som inte vill samma som jag...
Vad gör man då? Jag satte på en film lite slumpmässigt på Swefilmer nu på morgonen. The Best of Me. Så bra!! Romantisk och känslosam, med ett slut som gärna hade fått varit annorlunda men rätt ändå. Jag bölade som en tok, så ser du den, håll näsduken nära:)



söndag 1 mars 2015

Veckans pyssel...

Den här veckan har det inte blivit nått pysslande i vanlig form. Så vad har jag gjort i stället?

Dels har jag fastnat i lite smått beroende framkallande, hjärntvättande, avkopplande och frustrerande spel igen...


Sedan har VM i Falun hållit på... Heja Sverige!!!


Sedan tittar jag på Australiens mästerkock, råkade nog se vem som vann när jag letade efter bilden... Försöker radera det ur minnet!


Å till sist har jag varit så trött på kvällarna, och det trots att det är sportlov och det har varit kolugnt på jobbet...


Men idag hoppas jag få till lite pyssel med min quilt, och sedan är det Johan Olsson och grabbarna som behöver lite stöttning när de kör 5 milen. Till sist ska vi gå på bio och se "50 shades of Grey". Längtar...