lördag 19 april 2014

Påsken för 27 år sedan...

Igår fyllde jag år. Jag firade födelsedagen tillsammans med familj och släkt. Det var trevligt att träffa allihopa. I morse när jag vaknade låg jag och funderade på gårdagen och att det är påskafton idag. Då kom jag och tänka på en födelsedag och påsk för många år sedan. Den kommer jag aldrig att glömma. Det var 1987 och jag skulle fylla 12 år. Men jag skulle inte fira födelsedagen hemma utan i
 
 
Jag har en låda i en garderob där jag har sparat minnesaker från resor jag gjorde som barn. Så jag klev upp och tittade igenom den i morse och letade också reda på gamla kort från resan. Jag var så ordentlig att jag har skrivit små kommentarer till bilderna.
 
 
Mitt Bording pass
 
 
 
Hotellpresentation och hotellrummet
 
 
Min underbara familj: Syrran, Jag, Mamma och Pappa. Det är några år och några kilon sedan...
 
 
 
Och här föddes min förälskelse i Skittles!
 
 
 
 
 
 
 
 
En favorit både på Disneyland och på Euro Disneyland är docklandet med dockor från hela världen. Det är inte läskigt eller fartfyllt utan gulligt och mysigt och det värmer i hjärtat. Varje gång jag hör sången de spelar när man åker runt blir jag alldeles lycklig:) Lyssna efter när de sjunger på svenska!
 
 
 
Pappa, Syrran och Mamma.
 


 

 
 
 
 
 
 
 
Nästa dag åkte vi till
 
 
 
 
 
 
 
Man kan ju nästan ta Pappa och mig för äkta Amerikaner:)
 

 
 
 
 
 
På Magic Mountain åkte vi den här berg och dalbanan. Colossus heter den. För 27 år sedan var den det största man kunde åka. Vi stod i kö 2-3 timmar i gassande solsken för att få åka 3 minuter i den. Men det var det värt!
 
 
 
 
 
Varje morgon åt vi frukost här och vi lärde känna en jättegullig servitris där som kom och uppvaktade mig när jag fyllde år.


Broschyrer från några av nöjesparkerna vi var på.
 

 
Inträdesbiljetten och en fin påse från Disnyland.
 

Godis jag åt och gillade:) Skittles hittade jag även i London så varje gång jag var där laddade jag upp med ett gäng påsar:)
 
Ja, det var en påsk och födelsedag för många år sedan som jag aldrig kommer att glömma!
 
Hoppas att du får en härlig Påsk som du kommer att minnas länge!
 

 
 

1 kommentar:

  1. Vad kul att se det där igen! Och från ditt perspektiv-inte mitt! Vad duktig du var som gjorde de där albumen- ovärderligt att ha nu! Kram Syrran

    SvaraRadera