onsdag 26 mars 2014

Kämpa!

Jaha, dag två på "ut-och-gå-en-halvtimmes-rask-promenad" utmaningen som Anders och jag bestämde igår... Jag ångrar mig redan! Fy f-n vilken dålig kondis jag har fått under vintern! Men jag ska hålla i det! Mina artros knän skriker åt mig lite just nu också, men jag vet att de kommer att tystna. Det är bara å kämpa! Om en vecka kommer det att kännas mycket bättre, det vet jag. Och skulle några cm försvinna runt midjan av bara farten, så tänker jag inte sakna dem! 
När vi kom hem satte vi oss och spelade Yatzy igen. Denna gång gick det inte lika bra, Anders klådde mig med 213 poäng mot mina 187. Ibland har man dagar då allting flyter och ibland har man dagar då allt sjunker. Lika är det med Yatzy och idag kändes det som att tärningarna sjönk som gråstenar, ungefär. Men trevligt var det ändå att dela kvalitets tid med gubben min:)


Jag sitter och rullar runt tankar i huvudet på att göra en kudde och lotta ut den på bloggen. Utseendet och färg håller på att ta form i huvudet. Under tiden ni väntar på den tävlingen kan jag rekommendera bloggen Villa-Freja som har en tävling där man kan vinna en ljusstake. Kolla gärna in den:)


Nä, nu är det soffmys som gäller, mästerkockarna ska få sina maträtter granskade i minsta detalj av en lite småtrulig jury. För dem gäller det också att kämpa...

1 kommentar:

  1. När det känns jobbigt med promenaderna så är det bara att titta på Vickys och Shibas glädje när ni tar fram kopplena ( tillsammans med joggingskorna). Det brukar alltid ge mig extra motivation när jag känner mig seg..! Kram syrran

    SvaraRadera